Simon Staun
PR-foto

Ikke længere liv eller død

Det er præcis et årti siden, norske Turbonegro optrådte i Roskilde Festivals Arena-telt, der dengang hed Grøn Scene. Siden dengang er der vendt op og ned på mange ting i bandet, der både har været gået hver til sit, mistet den legendariske forsanger Hank Von Helvete og indlemmet to nye medlemmer.
Leadguitaristen, det lange tynde rær Knut "Euroboy" Schreiner, er nu et af de medlemmer, der har været med længst tid. Han blev en del af gruppen i 1996.

- I løbet af det seneste årti har Turbonegro oplevet både at udvikle sig ekstremt og implodere som band. Vi har mistet medlemmer til stofafhængighed og havde svært ved at bevare den interne respekt. Samtidig var det vanskeligt at leve op til vores egne tårnhøje forventninger, da vi gerne ville være lige så store som vores venner i The Hives og Queens of the Stone Age. Det tærede hårdt på bandet, der besluttede at holde pause på ubestemt tid i 2008, siger Knut Schreiner, mens han og resten af bandet nyder en fyraftensøl bag Orange Scene på Roskilde Festival.

Læs hele artiklen på www.fyens.dk