Simon Staun
PR-foto

En varevogn fyldt med rock

Steffen Westmark er som sidste blad i firkløveret The Blue Van netop kommet tilbage fra New York, hvor bandet har givet deres energiske og autentiske bud på retrorock under New Yorks svar på den danske SPOT Festival.


De fire knægte er efterhånden så forfløjne, at der blot er tale om en gennemrejse, inden der igen skal tages en stor bid af Det Store Æble. Alligevel har de besluttet sig for at give tre koncerter tre dage i træk dage, så deres hjemlige fans kan få sig rytmisk julegave på forskud.

- Jeg er i fuld gang med materialet til vores ny plade, som vi går i studiet for at indspille til februar. Så de tre jobs er en glimrende mulighed for at få præsenteret et par af de nye sange som en appetizer, inden det nye album kommer, fortæller Steffen Westmark.

Selv om man burde elske sine sange som små børn, så indrømmer han, at en smule træthed er begyndt at melde sig, da materialet ikke er så omfattende endnu.

- Vi har efterhånden spillet numrene fra "The Art of Rolling" en milliard gange, så det bliver lækkert endelig at kunne supplere med noget nyt. Forhåbentlig opfatter publikum det som en gestus, at de får lidt ekstra og derfor promoverer os over for deres venner, siger Steffen Westmark.…

Læs hele artiklen på www.fyens.dk