Simon Staun
PR-foto Morten Rygaard

Kashmirs rockraket letter igen

Der var ikke tale om et lynnedslag fra en klar himmel eller guddommelig indgriben, da de fire medlemmer fra rockbandet Kashmir for nylig besluttede at samle tråden op efter seks års pause.

Tværtimod var det resultatet af tilfældige møder på Københavns fortove, flere års følen på tænderne og ikke mindst fire individuelle ønsker om en musikalsk genforening. I første omgang for medlemmernes egen skyld. I slutningen af maj 2020 for publikum i Boxen i Hernings og Royal Arena i Københavns skyld.

- Jeg ville gerne svare, at vi besluttede at genforene Kashmir 26. april 2019 klokken 13. Men det ærlige svar er, at det har været en langsommelig proces, der har strakt sig over flere år. Jeg mødte eksempelvis Asger på gaden på Vesterbro for et par år siden, hvor vi snakkede om børn og familie, inden jeg dristede mig til at spørge ham, og han havde lyst til at spille med Kashmir igen. Han svarede: "Har du lyst"? Ingen har turdet tone rent flag, hvilket har været kendetegnende indtil for ganske nylig, siger Kasper Eistrup for enden af køkkenbordet i sin lejlighed på Frederiksberg.…

Læs hele artiklen på www.fyens.dk