Simon Staun
PR-foto

Dizzy forsager ekkoet fra fortiden

Tre ansigter popper et efter et op på computerskærmen. Først Tim Christensen, derefter Søren Friis og slutteligt Martin Nielsen. Vi skulle egentlig have siddet over for hinanden i Dizzy Mizz Lizzys øvelokale i det nordvestlige København, men corona-pandemien har tvunget os til et virtuelt møde, hvor vi befinder os i hver vores stue på Frederiksberg samt i Brønshøj, Søborg og Odense.

Jeg havde ellers set frem til, at trioen ville spille et par numre fra det nye album, ”Alter Echo”, kun for mig, men i stedet må jeg trøste mig med, at de tre medlemmer nærmest ikke har givet interviews til andre medier i forbindelse med udgivelsen.

Dizzy Mizz Lizzy skulle have været på forårsturné for at promovere albummet og lufte ældre sange, men alt er aflyst, og koncerterne er flyttet til november og december. Det er blot blevet til en enkelt streamingkoncert, og de tre medlemmer har ikke været fysisk sammen i snart en måned.

- Allerede da D-A-D aflyste bandets arenakoncerter for en måned siden, konkluderede vi, at det kom til at gælde vores koncerter i april. Det er sært at sidde i hver vores stue, når vi skulle have stået på scenen sammen, men der sker sgu mange sære ting for tiden, siger Tim Christensen.

- Ja, det hele er fandeme lidt mærkeligt, konstaterer Søren Friis.…

Læs hele artiklen på www.fyens.dk